Pelago Brooklyn

Pelago Brooklyn er en klassisk damecykel med lav indstigning og oprejst kørestilling. Brooklyn er bygget med pålidelige dele, bla. med punkterbeskyttede dæk fra Schwalbe. Cyklen fås i en lille og en stor størrelse og koster 4800,- kr. med 1 gear, 5500,- kr. med 3 gear og 7000,- kr. for 8 gear.
Se mere om cyklen på Pelagos egen hjemmeside her.

Pelago Bristol

Pelago Bristol er broderen til Pelago Brooklyn. Den er ligesom Pelagos Brooklyn bygget med pålidelige dele, bla. med punkterbeskyttede dæk fra Schwalbe. Cyklen fås i en lille og en stor størrelse og koster 4800,- kr. med 1 gear, 5500,- kr. med 3 gear og 7000,- kr. for 8 gear.
Se mere om cyklen på Pelagos egen hjemmeside her.

 

Intec

Intec-cyklen er den nyeste i vores sortiment. Det er en tysk håndbygget cykel der kommer med et Alfine 8-gears indvendigt gearnav bagpå, og Alfine navdynamo foran. Begge bygget op på Mavics Open Elite fælge. Med saddel fra Selle Italia og bagagebærer fra tyske Tubus. Til 9300,- kr.

Pelago Capri

En tand mere fremadrettet kørestilling end Pelago Brooklyn.
Se mere om cyklen på Pelagos egen hjemmeside her.Pelago Hanko

En alsidig cykel med en oprejst kørestilling. Velegnet både til bykørsel og til noget længere ture. Hanko Commuteren kommer med skivebremser, 8 indvendige Shimano Alfine-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet.
Se mere om cyklen på Pelagos egen hjemmeside her.

 

Dresco Klassik

Dresco Klassik er vores budget-orienterede cykel. Her får du en cykel til 3200,- kr. med 3 gear og en forsikringsgodkendt lås.

 

Christiania Bikes

Udover de to-hjulede kan vi også bestille hele cykler og reservedele hjem fra Christiania Bikes. Og har også plads i værkstedet til at reparere dem. Se oversigt over modeller og udstyr på Christiania Bikes egen hjemmeside her.