Pelago Brooklyn

Pelago Brooklyn er en cykel bygget i et helt klassisk design med lav indstigning og en oprejst kørestilling. Brooklyn er en let, men stabil, by-cykel med mulighed for montering af både barnesæder, kurve og bagagebærere og perfekt til almindelig bykørsel. Cyklen er bygget med pålidelige dele med punkterbeskyttede dæk fra tyske Schwalbe, lædersadel fra engelske Brooks, indvendige gear, stålskærme og en ringeklokke. Cyklen fås i tre farver og i tre forskellige størrelser og koster henholdsvis:

5500,- kr. med 1 gear
6300,- kr. med 3 gear
7300,- kr. med 7 gear og nav-dynamo og integrerede lygter.

Vi har også stadigvæk et par af sidste års modeller stående til den gamle pris. De koster 5800,- og er med 3 gear. Kontakt os for at høre om vi har en i din størrelse.

På det næste billede kan du se hvordan cyklen ser ud, når den er fuldt udstyret med med bagagebærer, kurv, kædeskærm, lygter og lås.

DSC02530-2

Pelago Bristol

Pelago Bristol er ligesom Pelago Brooklyn en stabil by-cykel, bygget i et klassisk design. Cyklen har en oprejst kørestilling og mulighed for montering af både barnesæder, kurve og bagagebærere og perfekt til almindelig bykørsel. Cyklen er bygget med pålidelige dele med punkterbeskyttede dæk fra Schwalbe, indvendige gear, stålskærme og en ringeklokke. Cyklen fås i tre farver og i tre forskellige størrelser og koster henholdsvis:

5500,- kr. med 1 gear
6300,- kr. med 3 gear
7300,- kr. med 7 gear og nav-dynamo og integrerede lygter.

Herunder kan du se cyklen bygget op med lygter, forlad, lås og bagagebærer.

DSC02524-2

Pelago Åbo

Cyklen udfylder pladsen lige mellem Pelagos Brooklyn og deres Capri, med et lidt hurtigere udtryk end Pelago Brooklyn og en lidt mere oprejst kørestilling end på Pelago Capri. Cyklen kommer med 3 gear, to håndbremser og punkterbeskyttede dæk. Den findes i to størrelser og kommer i enten sort eller beige og koster 6.500,- kr.

Pelago Borgå

Borgå er nyeste skud på stammen fra Pelago. Det er en cyklel de har lavet specifikt til det danske marked og er deres bud på en simpel, rendyrket by-cykel. Cyklen adskiller sig fra Pelagos Bristol, deres helt klassiske herrecykel, ved at have en lidt kortere geometri, som gør cyklen en tand mere responsiv. Udover det, kommer den også med blanke aluminiumskærme og findes også i mørkeblå, ud over den klassiske sorte. Cyklen kommer med 3 gear, to håndbremser og findes i to størrelser til 6.500 kr.

Pelago Capri

Pelagos Capri er en lettere og hurtigere cykel end deres Brooklyn-model. Caprien har en mere fremadrettet køreposition, men uden at du er helt nede at ligge og er derfor stadig yderst velegnet som by-cykel. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Den kommer med holdbare chrome-skærme, tre indvendige gear, to håndbremser og en ringeklokke. Cyklen fås i to farver og i tre forskellige størrelser og koster 7400,- kr.

Pelago Hanko Street

Hanko Street er en simpel og moderne by-cykel. Cyklen kommer med et enkelt gear, men er bygget på en måde, så det let kan lade sig gøre at montere flere gear på et senere tidspunkt.  Udover er cyklen monteret med hydrauliske skivebremser, det er et bremsesystem som er kræver mindre vedligeholdelse og som har en mere effektiv bremseeffekt end de klassiske fælgbremser, som man ser på de fleste cykler. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Hanko Street kommer i een farve og i tre størrelser og koster 8200,- kr.

Dresco Klassik

Drescoen er den mest budgetorienterede cykel i vores sortiment. Her får du en klassisk cykel med oprejst kørestilling til 3200,- kr. Cyklen kommer med 3 indvendige gear, en forsikringsgodkendt lås, skærme, bagagebærer og en ringeklokke. Cyklen er sort og kommer kun i en enkelt størrelse, så kom ned og prøv om den passer dig.

Pelago Airisto Commuter

Airisto Commuter er en alsidig cykel med en oprejst kørestilling. Velegnet både til bykørsel og til noget længere ture. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, 8 indvendige Shimano Alfine-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet. En robust opsætning med funktionalitet i højsædet kombineret med et minimum af vedligehold. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer i to farver og i tre størrelser og koster 12.100,- kr.

Pelago Hanko Commuter

Hanko Commuter er en alsidig cykel med en oprejst kørestilling. Velegnet både til bykørsel og til noget længere ture. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, 8 indvendige Shimano Alfine-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet. En robust opsætning med funktionalitet i højsædet kombineret med et minimum af vedligehold. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer i to farver og i tre størrelser og koster 12.100,- kr.

Pelago Hanko Outback

Beskrivelse kommer snart. Kom forbi butikken og hør mere i mellemtiden.

Pris 10.400,- kr.

Pelago Airisto Outback

Airisto Outback er trekking versionen af Street modellen med lav indstigning. Cyklen kommer med udvendige 1x10 Shimano Tiagra gear med bredt spænd i gearene. Hydrauliske Shmano bremser og med Schwalbe G-One cross dæk . Airisto Outback kommer i en farve og i tre størrelser: Small 48 – Medium 52 – Large 57.

Pris: 10.400,- kr.

Pelago Stavanger Outback

Stavanger Outback er en landistance tur-cykel med 2x10 udvendige Shimano Tiagra gear, mekaniske Tektro TRP skivebremser og med Schwalbe G-One cross dæk. Der er mulighed for at montere både forlad samt baggagebære og skærme på og den kan både bruges til asfaltvej samt grusstier etc.

Pris: 12.600kr

Intec F10

Intec er et tysk firma der har et bredt sortiment af håndbyggede cykler. Vi er meget begejstrede for deres F10-serie. Den kan både bruges til kortere ture, som commuter til og fra arbejde, eller som fuldblods-touring-cykel. F10'erne kommer med 2x11 Shimano 105 gear-gruppe, Mavic XM hjulsæt og Tektro TRP mekaniske skivebremser, med med rig mulighed for at tilpasse den til hvad du skal bruge din cykel til. Der er mulighed for montering af skærme, forlad og baggagebærere på cyklen.

Pris: 12.500 kr.

Christiania Bikes

Udover de to-hjulede kan vi også bestille hele cykler og reservedele hjem fra Christiania Bikes. Og har også plads i værkstedet til at reparere dem. Se oversigt over modeller og udstyr på Christiania Bikes egen hjemmeside her.