Ang. COVID-19 restriktioner 2021:
Værkstedet er åbent, men butikken er lukket.
Ifølge restriktionerne er butikken lukket frem til d. 17. januar, men vi kan stadigvæk holde værkstedet åbent. Så hvis i vil købe en ny cykel eller skal bruge nogle reservedele skal i kontakte os på mail, telefon eller direkte her på instagram, så finder vi frem til en løsning hvor i så kan komme og afhente på værkstedet.
Skal i ha jeres cykler repareret, så kom ned forbi værkstedet så kommer vi ud og tager imod dem.
Pas på jer selv og hinanden, og tøv endelig ikke med at ringe til os hvis i er i tvivl om noget.

Pelago Brooklyn

Pelago Brooklyn er en cykel bygget i et helt klassisk design med lav indstigning og en oprejst kørestilling. Brooklyn er en let, men stabil, by-cykel med mulighed for montering af både barnesæder, kurve og bagagebærere og perfekt til almindelig bykørsel. Cyklen er bygget med pålidelige dele med punkterbeskyttede dæk fra tyske Schwalbe, lædersadel fra engelske Brooks, indvendige gear, stålskærme og en ringeklokke. Cyklen fås i tre farver og i tre forskellige størrelser og koster henholdsvis:

5000,- kr. med 1 gear
5800,- kr. med 3 gear
7300,- kr. med 8 gear.

På det næste billede kan du se hvordan cyklen ser ud, når den er fuldt udstyret med med bagagebærer, kurv, kædeskærm, lygter og lås.

 

PAKKETILBUD:
Pelago Brooklyn med 3 gear 5800,- kr.
Forsikringsgodtkendt fastmonteret lås 200,- kr.
Reelight magnet-lygter 400,- kr.
Pelago kædeskærm 350,- kr.
Wald kurv 350,- kr.
Pris før rabat 7100,- kr.
Pris efter rabat 6600,- kr.
Spar 700,- kr.

DSC02530-2

Pelago Bristol

Pelago Bristol er ligesom Pelago Brooklyn en stabil by-cykel, bygget i et klassisk design. Cyklen har en oprejst kørestilling og mulighed for montering af både barnesæder, kurve og bagagebærere og perfekt til almindelig bykørsel. Cyklen er bygget med pålidelige dele med punkterbeskyttede dæk fra Schwalbe, indvendige gear, stålskærme og en ringeklokke. Cyklen fås i tre farver og i tre forskellige størrelser og koster henholdsvis:

5000,- kr. med 1 gear
5800,- kr. med 3 gear
7300,- kr. med 8 gear.

Herunder kan du se cyklen bygget op med lygter, forlad, lås og bagagebærer.

 

PAKKETILBUD:
Pelago Bristol med 3 gear 5800,- kr.
Forsikringsgodtkendt fastmonteret lås 200,- kr.
Reelight magnet-lygter 400,- kr.
Pris før rabat 6400,- kr.
Pris efter rabat 5900,- kr.
Spar 500,- kr.

DSC02524-2

Pelago Capri

Pelagos Capri er en lettere og hurtigere cykel end deres Brooklyn-model. Caprien har en mere fremadrettet køreposition, men uden at du er helt nede at ligge og er derfor stadig yderst velegnet som by-cykel. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Den kommer med holdbare chrome-skærme, tre indvendige gear, to håndbremser og en ringeklokke. Cyklen fås i to farver og i tre forskellige størrelser og koster 7400,- kr.

Pelago Hanko Street 2020

Hanko Street er en simpel og moderne by-cykel. Cyklen kommer med et enkelt gear, men er bygget på en måde, så det let kan lade sig gøre at montere flere gear på et senere tidspunkt.  Udover er cyklen monteret med hydrauliske skivebremser, det er et bremsesystem som er kræver mindre vedligeholdelse og som har en mere effektiv bremseeffekt end de klassiske fælgbremser, som man ser på de fleste cykler. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Hanko Street kommer i en farve og i tre størrelser og koster 7400,- kr.

Pelago Hanko Street 2019

Hanko Street er en simpel og moderne by-cykel. Cyklen kommer med et enkelt gear, men er bygget på en måde, så det let kan lade sig gøre at montere flere gear på et senere tidspunkt.  Udover er cyklen monteret med hydrauliske skivebremser, det er et bremsesystem som er kræver mindre vedligeholdelse og som har en mere effektiv bremseeffekt end de klassiske fælgbremser, som man ser på de fleste cykler. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Hanko Street kommer i en farve og i tre størrelser og koster 7400,- kr.

Dresco Klassik

Drescoen er den mest budgetorienterede cykel i vores sortiment. Her får du en klassisk cykel med oprejst kørestilling til 3200,- kr. Cyklen kommer med 3 indvendige gear, en forsikringsgodkendt lås, skærme, bagagebærer og en ringeklokke. Cyklen er sort og kommer kun i en enkelt størrelse, så kom ned og prøv om den passer dig.

Pelago Airisto Street

Airisto Street modellen er en by-cykel med lav indstigning, som kommer med ni udvendige gear fra Shimano. Cyklen er oplagt til dig der gerne vil lidt hurtigere ud over stepperne. Udover er cyklen monteret med hydrauliske skivebremser, det er et bremsesystem som er kræver mindre vedligeholdelse og som har en mere effektiv bremseeffekt end de klassiske fælgbremser, som man ser på de fleste cykler. Og kombineret med de ni udvendige gear får cyklen en fin balance af funktion, holdbarhed og krav til vedligehold. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer kun i en farve og i tre størrelser og koster 8100,- kr.

Pelago Airisto Commuter

Airisto Commuter er en alsidig cykel med en oprejst kørestilling. Velegnet både til bykørsel og til noget længere ture. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, 8 indvendige Shimano Alfine-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet. En robust opsætning med funktionalitet i højsædet kombineret med et minimum af vedligehold. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer i to farver og i tre størrelser og koster 12.100,- kr.

Pelago Hanko Commuter

Hanko Commuter er en alsidig cykel med en oprejst kørestilling. Velegnet både til bykørsel og til noget længere ture. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, 8 indvendige Shimano Alfine-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet. En robust opsætning med funktionalitet i højsædet kombineret med et minimum af vedligehold. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer i to farver og i tre størrelser og koster 12.100,- kr.

Pelago Hanko Outback

Beskrivelse kommer snart. Kom forbi butikken og hør mere i mellemtiden.

Pris 9.600,- kr.

Pelago Stavanger Commuter

Pelago Stavanger er en alsidig cykel rettet mod at kunne cykle langt. Cyklen er velegnet til lange ture gennem både by og land. Cyklen er stabil og bygget til at kunne fragte dig og evt. ekstra bagage gnidningsfrit rundt. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser, 2x11 udvendige Shimano Tiagra-gear, aluminiumsskærme og får lys i lygterne fra navdynamoen i forhjulet. Ligesom på Pelagos andre cykler er der masser af muligheder for at montere kurve og bagagebærere på cyklen. Cyklen kommer i en farver og i tre størrelser og koster 13.400,- kr.

Pelago Airisto Outback

Airisto Outback er trekking versionen af Street modellen med lav indstigning. Cyklen kommer med udvendige 1x10 Shimano Tiagra gear med bredt spænd i gearene. Hydrauliske Shmano bremser og med Schwalbe G-One cross dæk . Airisto Outback kommer i en farve og i tre størrelser: Small 48 – Medium 52 – Large 57.

Pris: 9.600,- kr.

Pelago Stavanger Outback

Stavanger Outback er en landistance tur-cykel med 2x10 udvendige Shimano Tiagra gear, mekaniske Tektro TRP skivebremser og med Schwalbe G-One cross dæk. Der er mulighed for at montere både forlad samt baggagebære og skærme på og den kan både bruges til asfaltvej samt grusstier etc.

Pris: 12.600kr

Intec F10

Intec er et tysk firma der har et bredt sortiment af håndbyggede cykler. Vi er meget begejstrede for deres F10-serie. På billederne ovenfor kan i se spændet som cyklen udfylder. Den kan både bruges til cross, som commuter eller som fuldblods touring-cykel. F10'erne kommer med 2x11 Shimano 105 gear-gruppe, Mavic XM hjulsæt og Tektro TRP mekaniske skivebremser, med med rig mulighed for at tilpasse til hvad du skal bruge din cykel til. Der er mulighed for montering af skærme, forlad og baggagebære på cyklen.

Pris: 11.500-13.000 kr.

Christiania Bikes

Udover de to-hjulede kan vi også bestille hele cykler og reservedele hjem fra Christiania Bikes. Og har også plads i værkstedet til at reparere dem. Se oversigt over modeller og udstyr på Christiania Bikes egen hjemmeside her.